Vol-au-vent z szynką parmeńską i rukolą
Vol-au-vent z szynką parmeńską i rukolą2

Vol-au-vent z szynką parmeńską i rukolą.

Składniki: korpus vol-au-vent, pasta z suszonego pomidora, bazylia, szynka dojrzewająca, granat, tarty parmezan, oliwka czarna.

Ser, Parmezan tarty - 1/8 łyżki (0 g) Bazylia, świeża - 1/3 garści (1 g) Ciasto francuskie Frosta - 7 g Granat - 1/8 sztuki (1 g) Oliwki czarne, bez pestek - 1/8 sztuki (0 g) Szynka parmeńska Lidl - 1/3 plastra (6 g) Pasta z suszonego pomidora - 12 g

Specyfika produktu: czyli to co bardzo ważne

Energia (kcal): 73 kcal

Białko: 2.87 g Tłuszcz: 4.P4 g Węglowodany ogółem: 3.41 g Błonnik pokarmowy: 0.17 g Białko zwierzęce: 0 g Białko roślinne: 0 g Sacharoza: 0 g Kwasy tłuszczowe jednonienasycone ogółem: 0.61 g Kwasy tłuszczowe wielonienasycone ogółem: 0.08 g Sód: 61.6 mg Potas: 24.P1 mg Wapń: 2.07 mg Fosfor: 12.26 mg Magnez: 1.84 mg Żelazo: 0.08 mg Cynk: 0.11 mg Miedź: 0 mg Mangan: 0 mg Jod: 0.07 µg Witamina A: 0 µg Retinol: 0 µg Beta-karoten: 31.42 µg Witamina D: 0.04 µg Witamina E: 0.03 mg Tiamina: 0.04 mg Ryboflawina: 0.01 mg Niacyna: 0.31 mg Witamina B6: 0.02 mg Foliany: 0.8 µg Witamina B12: 0.03 µg Witamina C: 0.18 mg

Warto wiedzieć: Szynka parmeńska to surowa, suszona wędlina, wytwarzana z udźca wieprzowego, posiada dość łagodny smak dzięki niskiej, w porównaniu do innych wędlin tego rodzaju zawartości soli.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl